Over mij

In de zomer van 2017 was ik onderweg en luisterde op de radio naar een interview met ene Barry André die vertelde over de kettlebellsport en dat hij wereldkampioen was in zijn discipline en gewichtsklasse. Ik had nog nooit van deze sport gehoord, maar zijn sportschool was bij mij in de buurt en daarom was een proefles snel geregeld.

Direct na de eerste les voelde ik wat deze sport met mij deed. in een uurtje werden alle spiergroepen aan het werk gezet en heb ik me gelijk als lid ingeschreven bij de Rotterdam Kettlebell Academy. Een toonaangevende sportschool in de Nederlandse kettlebellsport

Door mijn geplande verhuizing naar Molenhoek was het niet logisch om regelmatig in Rotterdam te gaan trainen en heb ik besloten mijn trainerscertificaat IKFF CKT level 1 te halen. Hierdoor kan ik nu in Molenhoek trainingen kettlebellsport geven.

De lessen bij Molenhoek Kettlebell duren 45 minuten. In iedere les wordt na een warming up een discipline in de kettlebellsport uitgelegd en uiteraard geoefend. Na deze instructie volgt een workout. Als iedereen dan weer op adem is, wordt nog op kracht getraind.

Bel of app  06 42 88 54 35 of mail naar info@molenhoekkettlebell.nl voor een proefles.

Ik zie je graag in Molenhoek

Menno Jansen

Menno Jansen Kettlebell instructeur